Magyarország
Kapcsolat
Veolia Water Technologies Magyarország Zrt.

Székhely:

1117 Budapest, Budafoki út 187-189


Telefon: +36 1 323 22 10
Fax: +36 1 323 22 11

email: mailbox@vws.hu

Veolia

A Veolia csoport

Veolia Water Solutions & Technologies (VWS)

A Veolia csoporton belül a víz- és szennyvízkezelésben, ivóvíz-szolgáltatásban világelső Veolia Water technológiai megoldásokra és fővállalkozásra specializálódott vállalata, amely jelenleg az iparág legnagyobb multinacionális technológiai és kivitelező cége a világon. A VWS professzionális mérnöki szolgáltatások, kulcsrakész rendszerek komplett tervezésének, kivitelezésének specialistája.

Hogy a legfejlettebb technológiai megoldásokat biztosíthassa önkormányzati és ipari ügyfeleinek, a VWS nemzetközi K+F központokat működtet, melyekben a szakma legkiemelkedőbb szakemberei végeznek folyamatos kutatómunkát. A technológiai megoldásokhoz a VWS kiegészítő szolgáltatásokat is biztosít a tisztítórendszerek hosszú távú, biztonságos és hatékony üzemeltetésének támogatására.

A VWS 130 különböző technológiákra specializálódott leányvállalata több mint 57 ország környezetvédelmi piacán van jelen, 2,5 milliárd eurós árbevételt realizál, valamint több mint 8900 alkalmazottat foglalkoztat világszerte (2008-as adatok).