Magyarország
Kapcsolat
Veolia Water Technologies Magyarország Zrt.

Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt.

2040 Budaörs, Szabadság út 301.
Levelezési cím: 1518 Bp., Pf.: 54.

Email: vws.mailbox@veolia.com

Telefon:+36 23 513 960
Fax:+36 23 513 961

Technológiáink

Veolia Water Solutions & Technologies (VWS) páratlan technológiai arzenálja a Veolia cégcsoport K+F Központjai folyamatos munkájának eredménye. Feladatuk, hogy az megbízók számára a innovatív és hatékony eljárásokat hozzanak létre. A vállalat technológiai palettáján szabadalmak, standardizált eljárások, csomagban kínált és egyedi technológiai megoldások szerepelnek. Mindehhez a VWS számtalan kiegészítő szolgáltatást kínál, berendezései és rendszerei hosszú távú, megbízható működéséhez. Mint a Világ egyik legnagyobb víz-, szennyvíztechnológiai cége, a VWS a kommunális piacon és számtalan iparágban bizonyította vezető szerepét.

A legtöbb VWS technológia házon belüli innováció, míg néhány eljárást speciálisan bizonyos megoldásokra szakosodott partnerek, leányvállalatok fejlesztettek. Minden technológia során felhasznált eljárás és anyag megfelel a legszigorúbb nemzetközi standardoknak. A VWS speciális igényeket kielégítő egyedi valamint standardizált megoldásokat is kínál azzal, hogy utóbbiak változó paraméterek alapján könnyedén módosíthatóak.

A standardizált terméket gyártási és beüzemelési ideje kedvező. Ezek egy része kompakt, a meglévő rendszerekbe könnyen integrálható formában készül.

Igény esetén a Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. minden Magyarországon beüzemelt és működő, a VWS palettájáról származó megoldáshoz eszközutánpótlást és szakmai támogatást tud biztosítani.

A Veolia Water Solutions & Technologies folyamatosan gazdagítja technológiai palettáját, hogy a különféle iparágból jövő megbízók változó igényeinek meg tudjon felelni.