Magyarország
Kapcsolat
Veolia Water Technologies Magyarország Zrt.

Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt.

2040 Budaörs, Szabadság út 301.
Levelezési cím: 1518 Bp., Pf.: 54.

Email: vws.mailbox@veolia.com

Telefon:+36 23 513 960
Fax:+36 23 513 961

Széleskörű tapasztalatok derítés/ülepítés terén

Az 1969-es Veolia Water Solutions&Technologies általi kifejlesztése óta a Multiflo technológia és annak alkalamazásai folyamatosan fejlődik.

Világszerte több, mint 200 Multiflo™ referenciájának köszönhetően a Veolia Water Solutions & Technologies hatékony, széleskörű alkalmazási tapasztalattal rendelkezik a folyamat optimalizációjában és fejlesztésében a vevői igények kielégítésére.

A Multiflo™ széria (Mono, Mono Plus, Duo, Trio) számos kialakítása felhasználási lehetőségek egész sorát fedi le, így biztosítva a technológia tökéletes illeszkedését az adott vízkezelési sorba a lehető legsűrűbb iszapkoncentráció elérése érdekében.

A Multiflo™ család kis és nagy üzemek számára is ideális megoldás, bármilyen vízösszetétel, szennyezőanyag-tartalom mellett.

  • A Multiflo™ hatékonyan csökkenti az ivóvízkezelés, vízlágyítás során a nyersvíz összes lebegőanyag tartalmát (TSS), a csapadékba beépült szervesanyag- és nehézfémtartalmat, zavarosságot, színhatást.
  • A Multiflo™-val 10-4000 mg/l kiindulási lebegőanyagtartalomnál 3 NTU alatti zavarosság* érhető el, a nyersvíz összetételének függvényében.
  • A Multiflo™ elsődleges, másodlagos és harmadlagos tisztítási fokozatként is alkalmazható szennyvíz és csapadékvíz kezelési technológiaként a lebegőanyagtartalom és akár a szerves szén és foszfortartalmú szennyezők eltávolítására is.

Előnyök:

  • Kompakt.
  • Megbízható
  • Egyszerű felépítésű
  • Könnyen üzemeltethető.

*NTU: nefelometric turbidity unit (nefelometrikus zavarossági egység). A nefelometria az oldatok zavarosságának mérésére szolgáló eljárás, melynek során közvetlenül a szórt fényt mérik. Az NTU és a TSS (összes lebegőanyagtartalom) összefüggése mindig függ a lebegőanyagtartalom összetételétől is (részecskék mérete, stb.), de általában használható az „1 mgTSS/l ~ 1.0 - 1.5 NTU" összefüggés.