Magyarország
Kapcsolat
Veolia Water Technologies Magyarország Zrt.

Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt.

2040 Budaörs, Szabadság út 301.
Levelezési cím: 1518 Bp., Pf.: 54.

Email: vws.mailbox@veolia.com

Telefon:+36 23 513 960
Fax:+36 23 513 961

Víztechnológiai megoldások a bányipar számára

A Veolia Water Solutions & Technologies (VWS) az összes típusú bányászati tevékenység (arany, urán, szén, stb.) számára rendelkezik megoldásokkal az ivó- és technológiai víz előállítás és szennyvíztisztítás területén.

A bányászat és a vízkezelés

A víz minden bányászati projekt nélkülözhetetlen komponense.

Technológiai tudásközpontok - leányvállalatok globális hálózatán keresztül a VWS az összes nagy bányászati iparral rendelkező országában (Kanada, Ausztrália, Dél-Afrikai Köztársaság, USA, Chile, Argentina, Lengyelország, stb.) jelen van, és a leányvállatok közötti rendkívül szoros kapcsolatrendszer révén minden típusú vízzel kapcsolatos problémára megoldást talál.

A bányaipari résztvevőket fenyegető problémák

A bányászat ciklikus és fluktuáló iparág, emiatt rendkívül fontos forrásai, készletei menedzsmentjének folyamatos optimalizációja.

Emiatt a létesítmények hatékony működésének és a gyártási folyamatok zavartalanságának biztosításához fontos a vízhasználati források mennyiségi és minőségi szempontból történő karbantartása, miközben a tevékenységek környezeti hatásai is kontrollálhatóbbá válnak.

Sőt, a környezetvédelmi szabályozás országhatároktól függetlenül egyre szigorúbb. A Veolia Water Solutions & Technologies segíthet a rendeletek teljeskörű betartásában.

Víztechnológiai megoldások a bányaipari résztvevők számára

A bányaipar és annak kapcsolódó folymatai egyedülálló elvárásainak megértésén keresztül speciális vízkezelő rendszereket kínálunk.

A Veolia Water Solutions & Technologies kompakt rendszerek egész sorát kínálja, és egyedi technológiákat fejleszt.

Fokozott termelékenység az elérhető víz kezelése révén a speciális gyártási folyamatok elvárásaihoz igazodva, az ásványkitermelés hatékonyságának optimalizációján keresztül.

A szennyezett víztározó tavak és felszín alatti vizek tisztításán révén a nehézfémek, arzén és más szennyezők eltávolítása csökkenti a környezeti kockázatokat, biztonságos kibocsátást tesz lehetővé érzékeny területeken is.

A vízháztartás optimalizációjaként a szennyezett vizek kezelés után újrafelhasználhatóak.

A keletkező iszapok kezelésével az ülepedő és oldhatatlan komponensek visszanyerhetőek.

Magas minőségű ivóvíz garantálása, távoli bányászati állomásokon is.

Robosztus és megbízható felszerelés, tervezhető karbantartási szükségletekkel.