Magyarország
Kapcsolat
Veolia Water Technologies Magyarország Zrt.

Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt.

2040 Budaörs, Szabadság út 301.
Levelezési cím: 1518 Bp., Pf.: 54.

Email: vws.mailbox@veolia.com

Telefon:+36 23 513 960
Fax:+36 23 513 961

Szennyvíztisztítás

A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. munkatársai, szolgáltatásai és technológiái segítségével az Önöknél felmerülő bármely környezetvédelmi problémára teljes körű és hatékony megoldást kínál.

Kommunális szennyvíztisztítás

A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. a Veolia fejlesztési központjainak valamint technológiai megoldásokat szállító leányvállalatainak köszönhetően a ma ismert kommunális szennyvíztisztítási eljárások teljes arzenálját felsorakoztatja. Igényektől és a megoldandó problémától függően a kompakt rendszerektől kezdve a hagyományos biológiai eleveniszapos valamint membrántechnológiával és UV szűréssel kombinált komplex megoldásokig kínál szennyvízkezelési és visszaforgatási rendszereket. Eljárásaik között a primer tisztítási fokozattól a tercier tisztítási eljárásokig nemzetközileg elismert módszereket találunk, mint az ActifloTM, BiostyrTM vagy MBBR technológiákTM.

Ezeken felül a kommunális szennyvízkezelés kiegészítő szolgáltatásaiként kiemelkedő figyelmet kapnak azon eljárások is, amelyek a tisztítás során keletkező fölösiszap kezelését, hasznosítását valamint a tisztítási folyamatok során megjelenő szaghatások megszüntetését hivatottak biztosítani.

A VWS kommunális szektor számára kínált szennyvíz-, iszap- és szagkezelési technológiáinak részletesebb bemutatása a "Technológiáink" címszó alatt található.

Ipari szennyvíztisztítás

A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ipari szennyvíztisztítás területén, munkatársaink több mint kétszáz ipari projektet vezettek illetve ipari szennyvízkezelési rendszert kiviteleztek és állítottak üzembe. A VWS technológiai háttere az ipar minden szegmensében (vegyipar, gépgyártás, energiaipar, gépgyártás, autóipar, fémgyártás, gyógyszeripar, elektronika, bányászat, stb.) kínál bejáratott, sikerrel alkalmazott eljárásokat.

A VWS legtöbb technológiai megoldása és berendezése házon belüli fejlesztés, míg néhány egyedi eljárást az adott területen specializált partnerek nyújtanak. Minden technológiai eljárás a legmagasabb minőségi előírások szerint kerül kialakításra.

A standard megoldások rövid átfutási idő alatt szállíthatóak és beüzemelhetőek. Ezek közül számtalan moduláris elemekből áll össze amelynek köszönhetően meglévő rendszerekbe is könnyen illeszthetőek.

A VWS ipari szektor számára kínált szennyvíz-, iszap- és szagkezelési technológiáinak részletesebb bemutatása a "Technológiáink" címszó alatt található.