Magyarország
Kapcsolat
Veolia Water Technologies Magyarország Zrt.

Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt.

2040 Budaörs, Szabadság út 301.
Levelezési cím: 1518 Bp., Pf.: 54.

Email: vws.mailbox@veolia.com

Telefon:+36 23 513 960
Fax:+36 23 513 961

Környezeti kármentesítés

A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. hatékony technológiával és 20 évre visszanyúló tapasztalattal, szakértelemmel rendelkezik a talaj- és talajvíztisztításban.

A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. hatékony technológiával és szakértelemmel rendelkezik a talaj- és talajvíztisztításban.

A kármentesítési munkák elsősorban a szennyezett talaj, talajvíz megtisztítására kidolgozott hulladékkezelési, víz- és szennyvíztisztítási technológiák kiépítését és néhány éven keresztüli üzemeltetését jelentik. A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. építési és üzemeltetési tapasztalata révén különösen alkalmas ezen összetett környezetvédelmi feladatok megoldására.

Az évek során a Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. tapasztalt kármentesítési szakemberei számtalan megbízás esetben bizonyították szakértelmüket, rátermettségüket valamint folyamatos újítási képességüket egyaránt.

Kárfelmérés és kárfeltérképezés

Azért, hogy megállapítsuk a szennyeződés mértékét, a mérnökeink tesztfúrásokat végeznek, a mechanikai talajvizsgálat után pedig feltérképezikk a terület hidrogeológiai karakterisztikáját.

Tervezés

A minták és az előzetes kísérleti eredmények alapján a Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. kiválasztja a megfelelő fizikai/kémiai kezelést és nekilát a testreszabott mechanikai megoldások megtervezésének.

A projekt megvalósítása

Munkánk hatékonyságát a megfelelő földmozgató és kármentesítő berendezéseink együttes alkalmazása biztosítja. A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. teljes körű, mozgatható tisztítórendszereket alkalmaz, beleértve a nehézgépeket, a laboratóriumot, a mobil irodát és a szennyvízkezelő eszközöket. Ez biztosítja, hogy vészhelyzetben gyorsan reagáljunk, illetve megfelelő kapacitással rendelkezzünk a több hónapon át tartó munkavégzéshez.

Utólagos projektkövetés

Miután a tisztítás befejeződött, a Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. monitoringrendszert alakít, amely a beavatkozás hatékonyságát folyamatosan ellenőrzi.