Magyarország
Kapcsolat
Veolia Water Technologies Magyarország Zrt.

Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt.

2040 Budaörs, Szabadság út 301.
Levelezési cím: 1518 Bp., Pf.: 54.

Email: vws.mailbox@veolia.com

Telefon:+36 23 513 960
Fax:+36 23 513 961

Komplex üzemeltetetési szolgáltatások

A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. teljeskörű üzemeltetési szolgáltatást nyújt az ipar és a kommunális szektor szereplői számára, 20 éves üzemeltetői tapasztalattal.

A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. erőssége, hogy a szennyvíztisztító rendszerek építése mellett évtizedes tapasztalattal rendelkezik azok hatékony üzemeltetésében úgy, hogy a szolgáltatáshoz hosszú távú finanszírozással egybekötött üzemeltetési konstrukciókat is kínál.

A sikeres vállalatok egyre nagyobb hányada igyekszik külső szolgáltatóra bízni azokat a feladatokat, amelyek nem közvetlenül tartoznak a cég profiljához. Kihelyezett szennyvíztisztítási, valamint technológiai víz kezelési szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, amely során a megépített vagy átvett tisztítók, kezelő rendszerek működtetése során szakosodott környezetvédelmi szolgáltatóként a Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. jogi felelősséget vállal a környezeti előírások teljes körű betartásáért. A cég speciális szakmai tudása és hatékony üzemeltetői szervezete költségmegtakarítást jelent a megrendelő számára.

A környezetvédelem területén - elsősorban a speciális szakértelem igénye, illetve a hatóságokkal szembeni fokozott felelősség miatt - a nagyobb cégek egyre gyakrabban kérik teljes körű környezetvédelmi szolgáltatások nyújtását (szennyvíztisztítás, hulladékkezelés, veszélyes hulladékok elhelyezése illetve ártalmatlanítása, ipari-víz kezelés). Számos vállalat, többek között az GE Powertrain, a MOL, a Gallicoop, vagy a GM Magyarország (Opel) a Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt-t kérte fel arra, hogy üzemeltesse tisztítóberendezéseit.

Szolgáltatási referenciáink listája a "Referenciáink" menüpont alatt letölthető (nem teljes körű).