Magyarország
Kapcsolat
Veolia Water Technologies Magyarország Zrt.

Székhely:

1117 Budapest, Budafoki út 187-189


Telefon: +36 1 323 22 10
Fax: +36 1 323 22 11

email: mailbox@vws.hu

Vízkezelés

Iparivíz-kezelés

A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. szennyvízkezelés mellett az ipari eljárásokban alkalmazott vizek technológiai előkészítésében valamint ezen rendszerek teljes körű tervezésében és kivitelezésében is élen jár.

A Veolia Water Solutions & Technologies a különböző ágazatoknak nyújtott víz-, szennyvíz szolgáltatások során komoly referenciákra és nagy tapasztalatra tett szert ipari eljárásokhoz kapcsolódó vízkezelési technológiák kifejlesztése és bevezetése terén a laboratóriumi méretű rendszerektől a nagy volumenű tervezési és kivitelezési projektekig. A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. a rendelkezésre álló know-how és professzionális háttér birtokában biztosít hazai partnereinek megbízható és hatékony megoldásokat iparágtól függetlenül a különböző technológiai és gyártási procedúrák során felmerülő vízhez kötődő problémákra.

A különböző ipari területekre vonatkozó VWS technológiák részletesebb leírásai a "Technológiáink" címszó alatt találhatóak.

Problémafelismerés

A Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt. szakemberei az adott technológia, gyártási eljárás megismerését követően aszerint, hogy milyen kémiai reakcióban, vagy műveletben szerepel a víz - mint komponens, vagy mint közeg - definiálják a minőségi követelmények szerinti paramétereket. Az ipari vizek minőségi igényeinek megállapítására a víz használatának célját és körülményeit, valamint a vízhasználó berendezések típusát, szerkezeti kialakítását megvizsgálják. Ezt követően a hűtővizek, élelmiszeripari vizek, technológiai „finomvizek", gyógyszeripari nagytisztaságú vizek, vagy egyéb ipari vizek jellegétől függően más és más eljárás, technológia kialakítása, alkalmazása a feladat.

Tervezés, kivitelezés

A felhasználási céloknak megfelelően meghatározott paraméterek, szükséges vízmennyiség meghatározását majd a megfelelő technológiai eljárás kialakítását követően a Veolia Water Solutions & Technologies Magyarország Zrt.szakemberei teljes körű engedélyeztetési, tervezési valamint kivitelezési projekt menedzsment szolgáltatást nyújtanak. A legmegfelelőbb eljárás kiválasztását követően a VWS arzenáljában rendelkezésre álló, nemzetközi szinten kipróbált és elismert szűrési-, membrán-, fertőtlenítő- és különféle egyéb kombinált rendszerek üzembe helyezését és hosszú távú üzemeltetését kínáljuk.